Cum cumpar

Calorifere electrice - Cum Cumpar

 

Am creat www.CalorifereElectrice.ro pentru a veni in ajutorul tuturor clientilor nostri, prezentandu-le principalele categorii de produse comercializate. Experienta detinuta in domeniul acestor calorifere electrice ne permite sa facem cele mai potrivite alegeri.

 

Pentru cunoscatorii de calorifere electrice

Calor iti pune la dispozitie oferta completa de echipamente si accesorii necesare oricarui tip de calorifer electric, indiferent care este destinatia lor, rezidentiala sau industriala.

 

Daca lucrezi in domeniul instalatiilor termice sau ai cunostintele necesare operarii unor astfel de echipamente iti oferim ocazia sa le alegi direct si sa le comanzi on-line pe www.CalorifereElectrice.ro

Iti poti selecta singur produsul dorit avand la dispozitie intreaga oferta Calor de produse si accesorii. Pentru a putea gasi obiectul dorit poti cauta dupa producator sau dupa categoria de produse.

 

Dupa ce ai gasit produsul dorit, ai posibilitatea de a te informa asupra detaliilor tehnice, pentru a verifica daca se potriveste cu cerintele tale. Iar pentru a plasa o comanda trebuie sa completezi formularul atasat cu datele cerute. Poti opta pentru oricat de multe produse, indiferent de tipul acestora intr-o singura comanda.

 

PRETURILE AFISATE IN SITE NU INCLUD TRANSPORTUL LA BENEFICIAR. TRANSPORTUL SE POATE FACE CU UN CURIER RAPID SAU POATE FI RIDICAT DE CLIENT DE LUNI pana VINERI INTRE ORELE 8:00 SI 16:00

 

 

 

Transport (URGENT Curier):  Panouri Solare - Transport

 

13,1 LEI (inclus TVA) cost curier, 1 Kg inclus
+ 0,952 LEI/Kg (inclus TVA) pentru Kg suplimentare
+ 0,833 LEU/Km (inclus TVA) in afara oraselor din reteaua
Taxa ramburs 11,9 Lei (TVA inclus) (doar pentru platile cash)

 


Greutatea volumetrica se calculeaza dupa formula: lungime x latime x inaltime ( masurate in cm ) / 6000. Greutatea volumetrica se calculeaza in cazul coletelor a caror greutate reala este mai mica decat greutatea determinata din formula mentionata. Pentru pretul exact va rugam contactati departamentul ofertare.

 

GREUTATEA care se ia in calcul PENTRU TRANSPORT va fi maximul dintre greutatea reala si cea volumetrica.

 

Exemplu de calcul valoare transport:

 

Pentru un rezervor de plastic cu urmatoarele dimensiuni:Lxlxh = 120 cm x 80 cm x 100 cm si greutate reala = 85 kg, vom calcula Greutatea Volumetric:

 

Greutate Volumetrica: 120x80x100 / 6000 = 160 kg volumetrice.

 

Deoarece GV este mai mare decat greutatea reala (de 85 kg) transportul va fi: 159 kg x 0.952 ron/kg + 13.1 lei/primul kg = 164,4 RON (pret valabil oriunde in tara unde exista depozit URGENT CURIER - vezi site-ul transportatorului)

 

 

Pentru necunoscatori (persoane fizice) :

 

La cerere specialistii si/sau partenerii firmei CALOR pot presta contra-cost si activitati adiacente procesului de vanzare cum ar fi:  proiectare, executie, montaj, consultanta, etc.

Tarifele pentru :  proiectare, executie si montaj pot fi evaluate numai dupa o vizita la fata locului a specialistilor autorizati.
Pentru serviciile de: proiectare, executie sau montaj pentru o evaluare corecta a costurilor acestor servicii este necesara o deplasare a unui specialist care se tarifeaza functie de distanta.


PENTRU STABILIREA UNOR SOLUTII TEHNICE OPTIME PUTETI APELA LA SERVICIILE NOASTRE INTERNE DE CONSULTANTA, CARE FUNCTIE DE COMPLEXITATE, SE TARIFEAZA (fara TVA)  ASTFEL:


Directori (comercial, tehnic, marketing) 200 EURO/ora
Inginer senior (Senior engineer) (peste 10 ani experienta in domeniu) 100 EURO/ora
Inginer experienta medie (Junior engineer) (peste 3 ani experienta in domeniu)        
80 EURO/ora
Consultant vanzari
40 EURO/ora

 


Serviciile suplimentare contra-cost oferite de societatea noastra trebuie achitate anticipat.IN CAZUL ACHIZITIONARII PRODUSELOR DE LA FIRMA NOASTRA, CONTRAVALOAREA SERVICIILOR DE CONSULTANTA VA FI DEDUSA ULTERIOR DIN COSTUL ECHIPAMENTELOR FACTURATE DE S.C.CALOR S.R.L.


Nota: Suma dedusa pentru serviciile de consultanta achitate anticipat nu poate depasi 5% din valoarea facturii.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.calorifereelectrice.ro 2018 | ANPC


Calorifere Electrice Tesy, Calorifere Electrice Protherm, Calorifere Electrice de Perete - informatii, preturi calorifere electrice