Marca TESY

CALORIFERE ELECTRICE PE ULEI TESY CB 2009 E01 R

Aceasta este pagina produsului CALORIFERE ELECTRICE PE ULEI TESY CB 2009 E01 R, apartinand seriei CALORIFERE ELECTRICE PE ULEI TESY SERIA CB si subcategoriei Calorifere electrice pe ulei Tesy seria CB
Cod produs: TESE01R2009

Garanţie: 24 Luni

Preţ: 320,56 256,45 lei(TVA inclus)
2 ani garantie

CALORIFERE ELECTRICE PE ULEI TESY CB 2009 E01 R

Latime 43 cm
Inaltime 64.5 cm
Adancime 28.6 cm
Greutate 12.19 kg

Sus

Aspect fara muchii ascutite - forma unica, exterior neted, avand grija de siguranta utilizatorului. 

Reglator de temperatura - caloriferele electrice HEAT MACHINE sunt in stare sa mentina temperatura setata de dumneavoastra.

3 trepte de putere - faciliteaza confort si economisesc energie in cazul in care temperatura mediului este ridicata si nu este necesara functionarea caloriferului electric la o putere maxima.

Programator electronic - caloriferele electrice au un timer digital care ofera posibilitatea pentru programare, avand pana la 24 programe /cu diferite regimuri de lucru / pentru fiecare zi a saptamanii.

Fiind setat, timer-ul digital regleaza radiatorul electric in functie de ciclul de lucru indicat pentru saptamana respectiva, dar poate fi indicata si temperatura dorita pentru intregul sezon.


Ventilatorul incorporat
- ajuta la incalzirea rapida a incaperii si imbunatateste considerabil schimbul de caldura prin convectie, adica propagarea caldurii prin curenti de aer cald.

Spatiu de stocare cablu - confort suplimentar in timpul transportului , cat si la pastrarea caloriferelor electrice.

Roti pentru deplasarea aparatului - elemente ale caloriferelor electrice, elegante, care se monteaza usor si asigura mobilitatea aparatului.


Schimb de caldura prin convectie cu mai mult de 25% mai bun decat la caloriferele obisnuite

Designul unic al elementelor caloriferelor electrice CC contribuie la convectia accelerata prin fluxul de aer mai puternic – apare asa numitul efect de cos, care sporeste circulatia de aer cald in incaperea.

Incalzire accelerata a incaperii

Caloriferele electrice cu ulei CC au o suprafata de schimb de caldura pe element cu 35% mai mare in comparatie cu caloriferele obisnuite si asigura incalzire mai rapida a incaperii si un nivel de confort ridicat.

Nivel de siguranta ridicat 

Caloriferele electrice cu ulei CC asigura cel mai ridicat nivel de siguranta prin temperatura scazuta a suprafetei aparatului. Cea mai inalta temperatura din caloriferele electrice cu ulei CC este concentrata in interiorul elementelor si aceasta suprafata nu este accesibila cu mana. Caloriferele electrice nu au unghiuri ascutite, ce elimina posibilitatea accidentelor.

Circulatia aerului: 80% din caldura radiata de la caloriferele electrice TESY se realizeaza prin convectie , iar restul de 20% - sub forma de energie radianta. Datorita acestui echilibru, aceste calorifere electrice TESY se considera ca sunt unele dintre aparatele de incalzit pentru uz casnic cele mai eficiente.

Termoventilator calorifere electrice: Termoventilatorul incorporat in aceste calorifere electrice TESY ajuta la incalzirea rapida a incaperii si la imbunatatirea considerabila a schimbului de caldura prin convectie, prin propagarea continua a aerului cald.

Loc de stocare cablu: CalorifereleTESY sunt prevazute si cu un loc de stocare al cablului, ceea ce asigura un confort suplimentar atat in timpul transportului, cat si pentru pastrarea aparatului.

Termoregulator: Datorita termostatului incorporat, aceste calorifere electrice TESY pot mentine in camera temperatura setata de dumneavoastra.

Timer calorifere electrice: Timer-ul "GRASSLIN" cu care sunt prevazute calorifere electrice TESY asigura 24 din 24 de ore un regim optim de lucru, economisind totodata energie electrica.

CALORIFERE ELECTRICE PE ULEI TESY CB 2009 E01 R

Calorifer electric pe ulei Tesy CB - detalii Calorifer electric pe ulei Tesy CB - detalii
Calorifer electric pe ulei Tesy CB - detalii Calorifer electric pe ulei Tesy CB - detalii

Sus

CALORIFERE ELECTRICE PE ULEI TESY CB 2009 E01 R


Sus

Produse asemanatoare

Comentarii

Introdu în câmpul de mai jos textul din această imagine
  Trimite
Echipa www.CalorifereElectrice.ro incearca sa mentina acuratetea informatiilor privitoare la CALORIFERE ELECTRICE PE ULEI TESY CB 2009 E01 R, insa pot aparea si greseli, precum: date tehnice diferite, neactualizare de preturi/stocuri , accesorii lipsa, etc.
Ne puteti contacta oricand pentru lamurirea problemelor legate de gama de produse sau servicii www.CalorifereElectrice.ro.
Pentru asta, este necesara precizarea exacta a numelui produsului - in cazul de fata: CALORIFERE ELECTRICE PE ULEI TESY CB 2009 E01 R - Calorifere electrice pe ulei Tesy seria CB.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.calorifereelectrice.ro 2018 | ANPC


Calorifere Electrice Tesy, Calorifere Electrice Protherm, Calorifere Electrice de Perete - informatii, preturi calorifere electrice