Calorifere electrice pe ulei

Unele dintre cele mai cautate tipuri de calorifere electrice sunt cele pe ulei, care iti pot asigura un plus de caldura pentru casa ta. Unele persoane prefera sa achizioneze mai multe astfel de produse, care sa inlocuiasca un sistem de incalzire mai complex, precum o centrala termica, deoarece aceasta implica si costuri mai mari. Asa ca daca nu ai la dispozitie decat un buget redus pentru a asigura confortul termic pentru locuinta ta, poti achizitiona un astfel de calorifer.

Aceste calorifere electrice pe ulei prezinta o serie de avantaje de care nu poti beneficia atunci cand folosesti alte tipuri de sisteme de incalzire. Un produs de acest tip iti aduce o eficienta sporita, cu atat mai mult cu cat folosesti modele noi, economice, care folosesc un minim de energie pentru a asigura un maxim de confort termic. Nu trebuie sa iti faci griji pentru faptul ca ai putea avea o factura mare la curent electric, atat timp cat iti achizitionezi si folosesti modele care sa aiba un consum economic.

Utilizare simpla

Caloriferele electrice sunt prevazute de cele mai multe ori cu reglator de temperatura (numit si termostat), cu un anumit numar de trepte de putere si cu un programator electronic. Reglatorul de temperatura mentine valoarea aleasa de utilizator atat cat este cazul, pana la schimbarea setarii. Treptele de putere, care pot fi trei sau mai multe, permit alegerea intensitatii cu care sa fie distribuita caldura. Programatorul electronic este cel care da voie utilizatorului sa aleaga setarile necesare, astfel incat ambianta din incapere sa fie una placuta din punct de vedere termic.

Costuri reduse de instalare

In cazul caloriferelor electrice mobile, nici macar nu este vorba de o instalare, deoarece acestea trebuie doar scoase din cutie si conectate la curentul electric. In cazul celor care se prind de perete sau cele care se fixeaza de podea, costurile sunt minime, deoarece nu este nevoie de racordari sau de un sistem complex de tevi si conducte, asa cum se intampla in cazul unei centrale.

Mentenanta usoara

Caloriferele electrice pe ulei nu au nevoie de nici un fel de intretinere sau curatare. Acestea nu polueaza si nu elimina nici un fel de noxe, asa cum se intampla in cazul altor produse de incalzire. In plus, combustibilul este furnizat automat, prin intermediul unei retele bine puse la punct de electricitate, astfel incat nu ai nici un fel de grija in aceasta privinta.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.calorifereelectrice.ro 2018 | ANPC


Calorifere Electrice Tesy, Calorifere Electrice Protherm, Calorifere Electrice de Perete - informatii, preturi calorifere electrice