Calorifere electrice de podea

Atunci cand vine vorba de alegerea unui calorifer electric de podea, luarea deciziei este destul de dificila, avand in vedere faptul ca modelele sunt nenumarate, iar specificatiile tehnice nu sunt intotdeauna cele mai clare pentru cei care nu au cunostinte in domeniu. Poti insa sa selectezi cel mai bun model atat timp cat tii cont de cateva caracteristici care sa te ajute sa diferentiezi produsele intre ele si sa il gasesti pe cel care se potriveste cel mai bine nevoilor tale.

In ceea ce priveste designul, nu vei gasi decat modele albe sau cel mult crem. Nu ai la dispozitie o varietate de modele, de aceea, daca vrei ca un calorifer sa se integreze mai bine in modul de amenajare al unei incaperi, poti incerca mascarea lor prin intermediul unor paravane, in asa fel incat sa nu fie vizibile la prima vedere. Dincolo de aspectul estetic, un astfel de produs este important in special din punct de vedere al capacitatilor sale tehnice.

Inainte de a alege un model anume, trebuie sa iei in calcul dimensiunea camerei care urmeaza sa fie incalzita de respectivul calorifer. In functie de marimea ei, caloriferul va avea o anumita putere. Daca este vorba de o camera de mici dimensiuni, atunci puterea caloriferului poate fi mai scazuta. In cazul in care camera este de mari dimensiuni, ai nevoie de un calorifer cu o putere mult mai mare, in asa fel incat aparatul sa poata face fata cerintelor.

Pentru a fi sigur ca poti controla cantitatea de energie consumata de caloriferul de podea si ca poti selecta nivelul de caldura pe care il doresti, este necesar ca aparatul sa fie prevazut cu un termostat. Acesta iti asigura confortul termic dorit, pe care il poti controla dupa bunul plac. Nu trebuie decat sa alegi temperatura pe care o vrei si sa lasi caloriferul sa ajunga la aceasta, dupa care o va mentine. Cu ajutorul termostatului reusesti sa economisesti energie, deoarece nu se consuma nimic in plus fata de ceea ce este nevoie.

In ceea ce priveste pozitionarea acestor calorifere electrice de podea, locul lor clasic este langa peretele pe care se afla ferestrele. Asezarea lor in acest loc are legatura cu incercarea de creare a unei bariere de caldura in fata peretelui rece, care comunica cu exteriorul si care este cu atat mai rece din cauza prezentei ferestrei. Insa nu exista o regula anume, astfel ca poti plasa un calorifer in orice loc al casei iti doresti. Fiind mobile, multe dintre ele pot fi asezate cat mai aproape de utilizator, de un pat sau de un scaun.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.calorifereelectrice.ro 2018 | ANPC


Calorifere Electrice Tesy, Calorifere Electrice Protherm, Calorifere Electrice de Perete - informatii, preturi calorifere electrice