Calorifere electrice de baie

Orice baie trebuie sa aiba un calorifer, deoarece acesta are un rol dublu: pe de o parte asigura confortul termic necesar, iar pe de alta parte ajuta la uscarea prosoapelor. Baia este una dintre cele mai importante incaperi ale casei tale, deoarece intri aici des, zilnic. De aceea, cu siguranta nu iti doresti ca temperaturile din interior sa fie scazute, aspect care ti-ar aduce un disconfort greu de ignorat. In lipsa unui calorifer, vizitele la baie sau necesitatea de a face un dus devin o povara pe perioada iernii, din cauza frigului.

Caloriferele electrice de baie trebuie sa aiba o protectie suplimentara in ceea ce priveste racordarea la curentul electric, deoarece nivelul de umiditate este destul de ridicat, iar acest aspect poate duce la aparitia de scurtcircuite sau defectiuni. In orice caz insa, aceste aparate de incalzire au un nivel ridicat de siguranta, astfel ca nu trebuie sa iti faci griji referitoare la tine sau familia ta.

Cele mai multe calorifere electrice de baie sunt prevazute si cu bare de suport pentru a fi asezate prosoapele. Uscarea si incalzirea lor este o necesitate atunci cand vrei sa le folosesti dupa spalarea pe maini sau dupa dus. Daca sunt asezate pe alte suporturi, care nu aduc caldura, atunci ele vor fi reci si umede tot timpul, din cauza aburului si umiditatii existente in baie. Insa daca sunt asezate pe barele caloriferului, atunci vor fi uscate si calde ori de cate ori ai nevoie de ele.

Atunci cand alegi un anumit tip de calorifer electric de baie, trebuie sa tii cont de cateva aspecte tehnice, care tin de functionarea acestuia si de capacitatea de care da dovada. Nu trebuie sa fii neaparat inginer sau sa cunosti domeniul tehnic, insa vei cumpara un astfel de aparat in cunostinta de cauza atunci cand vei alege in functie de anumiti parametri. Poti tine cont de caracteristici precum volumul incaperii pe care o poate incalzi respectivul aparat, precum si puterea termica pe care o are, deoarece aceasta din urma este foarte importanta atunci cand alegi un model anume. Daca trebuie sa incalzesti o incapere extinsa, vei alege o putere termica mai mare. Daca este vorba de o baie mica si ingusta, atunci te poti rezuma la o putere de incalzire scazuta.

Trebuie sa mai tii cont de aspecte precum existenta sau inexistenta protectiei anti-inghet (se recomanda cu protectie), care este tensiunea de alimentare, daca are sau nu termostat (se recomanda sa aiba), numarul de trepte de incalzire, precum si dimensiunile aparatului, in asa fel incat sa poti fi sigur ca ai destul loc la dispozitie pentru a-l instala.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.calorifereelectrice.ro 2018 | ANPC


Calorifere Electrice Tesy, Calorifere Electrice Protherm, Calorifere Electrice de Perete - informatii, preturi calorifere electrice