Avantajele caloriferelor electrice de perete

Caloriferele electrice de perete reprezinta aparate care asigura confortul termic pentru locuinta ta, tinand cont de particularitati precum spatiul disponibil sau cantitatea de energie consumata. Practic, un calorifer electric este destul de mic pentru a incapea fara probleme chiar si in locuintele care nu au parte de prea mult loc liber, si in plus sunt economice, deoarece le poti folosi doar acolo unde este nevoie de ele si cand este nevoie de ele.

Caloriferele de acest tip sunt usor de folosit. Nu trebuie decat sa fie conectate la o sursa de curent electric si eventual sa fie pornit un buton. Unele modele sunt prevazute si cu termostat, in asa fel incat consumul sa fie rationalizat in functie de necesitati. Se alege o anumita temperatura, iar atunci cand se ajunge la respectiva valoare, caloriferul trece pe pauza pana cand temperatura scade si este nevoie de reluarea ciclului de incalzire.

Caloriferele electrice te ajuta sa economisesti spatiu, deoarece aceste aparate se monteaza pe perete si nu pe podea. Practic, suspendarea acestora lasa destul loc la dispozitie pentru a aseza alte obiecte. Deoarece functioneaza pe baza de curent electric, aceste aparate nu polueaza si nu au nevoie de accesorii care sa asigure eliminarea de noxe, asa cum se intampla in cazul sistemelor de incalzire pe baza de gaze sau combustibil solid.

Vei gasi o diversitate de astfel de produse, disponibile la diverse branduri, in diverse forme, marimi, dimensiuni si puteri termice. Atunci cand alegi un anumit model, trebuie sa tii cont in special de tensiunea de alimentare, puterea termica pe care o are respectivul produs, precum si treptele de putere existente. Multe aparate sunt prevazute cu un design deosebit, care le integreaza mai usor in stilul de amenajare existent intr-o incapere.

Caloriferele electrice sunt si mai sigure atunci cand vine vorba de prezenta copiilor in incaperea care este incalzita de acest aparat. Fiind prinse de perete, nu exista riscul de lovire al celor mici sau de rasturnare a aparatului. In plus, caloriferele pot fi atinse, deoarece nu duc la arsuri sau la alte accidente. Un calorifer de acest tip este alegerea ideala pentru cei care locuiesc in apartamente mici, cu maxim doua camere, si care vor sa aiba parte de un consum economic atunci cand vine vorba de confortul termic.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.calorifereelectrice.ro 2018 | ANPC


Calorifere Electrice Tesy, Calorifere Electrice Protherm, Calorifere Electrice de Perete - informatii, preturi calorifere electrice